ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Νυδρί Τουρισμός 2011 : "Οι τρεις και ο κούκος."

11 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΙΛΩΝ .ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΗ ΣΤΑ ΥΠΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ[ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΥΔΡΙ ] ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ .ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ Ο ΑΓ.ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ . ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ..Α ΣΥ ΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΝΟΜΟΙΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΕΣΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΟΥ......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ..Α ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΤΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΑΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ .ΒΡΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κούκος είναι πίσω από την κάμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ



    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΕΙΜΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…….ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ……..

    «ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ………….
    ΚΑΘΩΣ ΑΡΜΕΝΙΖΑΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΙΣΣΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ…..ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ.ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ ,ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ…
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΜΕ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΜΕ , ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΩΤΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ….ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΔΕΣΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΑΝ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ……ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙ??ΚΑΙ Ο ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΛΩΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΕΑΝ Η ΠΛΩΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ…………..?????????????
    ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΝΥΔΡΙ ΤΟΥ 2011 ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΩΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΛΥΜΕΝΟΣ??
    ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…..Ο ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟΣ…ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΥΠΟΔΟΜΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ.»


    ΕΝΑΣ ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως Ο Λάκης δεν περίμενε να έχει τόση επισκεψιμοτητα ο ιστόχωρος του μπράβο, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος θέλει χώρο στο διαδίκτυο να λέει την άποψη του έστω και ανώνυμα ,μπράβο Λάκη κράτα το επίπεδο σου και ας στενοχωριόνται κάποιοι .Μέσα από τα σχόλια βγαίνουν και αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια φωτογραφία με τουρίστριες ανέβασα ρε παιδιά, και τράβηξε σημαντικά σχόλια. Ίσως φταίει ο λακωνικός τίτλος "3 κι ο κούκος".
    Σήμερα με τον Λάκη αποφασίσαμε να σας δείχνουμε την επισκεψημότητα του blog αλλά και τις 10 ποιο δημοφιλείς αναρτήσεις στην πρώτη σελίδα. Εμείς τα στοιχεία τα βλέπαμε από την αρχή. Μέσα σε λίγες μέρες μια ερασιτεχνική προσπάθεια προσέλκυσε πολλούς αναγνώστες και σχολιαστές.
    Δημοσιεύουμε όλα τα σχόλια χωρίς λογοκρισία. Αναρτούμε στο facebook μερικά. Δημιουργήσαμε λογαριασμό twitter και συνεχίζουμε. Μας δημοσιεύει κάποιες αναρτήσεις και το mylefkada που ευχαριστούμε. Πάνω από 1400 επισκέψεις του blog.
    Όσοι επιθυμούν να κάνουν και αναρτήσεις μπορούν να μας το ζητήσουν επώνυμα με κάποιο σχόλιο και θα τους ανοίξουμε λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΑΝΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ .ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ [ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 4-5 ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ.]ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΡΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Κ.Λ.Π.ΚΡΑΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ .ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ [ ΣΕΡΒΟΙ -ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ -ΤΣΕΧΟΙ -ΣΛΟΒΑΚΟΙ .Κ.Λ.Π.] ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ .ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡ ΟΠΕΡΕΙΤΟΡΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΡΟΥΠΙΕΡΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΓΓΛΟΥΣ -ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ -ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ .ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΑΛΑΓΑΕΙ .ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Νυδρί είναι πολύ όμορφο μέρος και από πολλούς θεωρείται το τουριστικότερο της Λευκάδας, καθώς είναι και το πιο γνωστό. Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε...προσέξτε μόνο τις τιμές (να μην ανέβουν πολύ) γιατί στις διακοπές μας, μας αρέσει να μπορούμε το ποσό που έχουμε "υπολογίσει" να το ξοδεύουμε σε πολλά πράγματα εξίσου - π.χ. διαμονή, φαγητό, καφέ, πότο κ.τ.λ. Αν κάποιο από αυτά ακριβύνει αρκετά - ας πούμε η διαμονή - τα εστιατόρια ή τα καφέ δεν θα πάρουν από εμάς πολλά λεφτά...και αντίστροφα! Εσείς έχετε την πίτα - εσείς και το μαχαίρι! Λατρεύουμε την Λευκάδα και αγαπάμε ιδιαίτερα το Νυδρί! Αν ο δήμος ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας δεν σας βοηθάει, βοηθείστε μόνοι σας τους εαυτούς σας και οι τουρίστες (σαν και εμάς) θα σας ανταμείψουν με τις επισκέψεις τους....Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την δυνατότητα να ακουστεί και η δική μας φωνή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι κούκοι έγιναν πολλοί τώρα αλλά χωρίς κοκκο για αυτό προσέξετε τι θα γίνει τον Οκτώβρη. Πολλοί το βλέπουν λίγοι θα το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 04-09-2011
    ΣΟΚ στο Φισκάρδο! – Σταμάτησε η Σύνδεση με Λευκάδα – Διακοπή και στις Κρουαζίερες των Μικρών Σκαφών,ΙΣΩΣ ΕΧΟΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα πετάξει και Κεφαλονιά η Easy Jet

    Διαβάσαμε πρόσφατα στο kefalonia PRESS σε ανάρτηση (31.08.2011) με τίτλο «Έρχεται και στην Κεφαλονιά η Easy Jet» ότι:
    «… Κορυφαία στιγμή σήμερα για το νησί μας όπου υπογράφηκε σύμβαση συνεργασίας με την μεγάλη αεροπορική εταιρεία Easy Jet για την πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων από την Αγγλία στην Κεφαλλονιά.
    Η παραπάνω συνεργασία αποτελεί μία πρωτοποριακή κίνηση του Δήμου Κεφαλλονιάς, ο οποίος σε συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού μας στον τομέα του τουρισμού (Ένωση Ξενοδόχων – ΕΒΕΚΙ – Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Καταλυμάτων), κατάφερε τελικά να φτάσει στο ποθητό για το νησί μας αποτέλεσμα.

    Με βάση την συμφωνία οι προσδοκίες για την τοπική μας αγορά είναι πλέον μεγάλες αφού προβλέπεται η έλευση χιλιάδων τουριστών, προϊόν της σύμβασης αυτής…».
    Να σημειώσουμε ότι:
    «Η easyJet είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους». Από τότε που ο ιδρυτής της Στέλιος Χατζηιωάννου συγκρότησε την εταιρία, το 1995, έχει αναπτύξει μια πολλή καλή φήμη ως προς τη διάθεση ναύλων σε καλές τιμές για προγραμματισμένες υπηρεσίες μεταξύ πολλών και ιδιαίτερα δημοφιλών προορισμών για επιχειρηματικούς σκοπούς και για διασκέδαση. Μέσα στους επόμενους μήνες και χρόνια, θα εισαχθούν στον στόλο της περισσότερα ολοκαίνουρια αεροσκάφη τύπου Airbus 319 παρέχοντας τη δυνατότητα να προσθέσει κι άλλους προορισμούς στο δίκτυό της και να βελτιώσει τις υπηρεσίες της στα υφιστάμενα δρομολόγια…
    Το ερώτημά μας τώρα, με δεδομένο το γεγονός ότι το νησί μας υστερεί -σε σχέση με τα άλλα Ιόνια Νησιά- ως προς την προσέλκυση ξένων επισκεπτών:
    Έγινε μια προσπάθεια να γίνει κάτι αντίστοιχο και στον τόπο μας, λαμβανομένου μάλιστα υπόψη του γεγονότος ότι το αεροδρόμιο του Ακτίου εξυπηρετεί όλη την Δυτ. Ελλάδα – ιδιαίτερα δε την Πάργα που είχε φέτος θεαματική αύξηση ξένων τουριστών,δεν ανταποκρίθηκαν όμως οι Λευκαδίτες επιχειρηματίες.
    Ελπίζουμε να το σκεφτούν καλύτερα και να επανέλθουν στην προσπάθεια.

    Φώτο Ρεπορτάζ Ρεπόρτερ Τσακπίνης
    Αναρτήθηκε από www.lefkaslive.blogspot.com στις 1:03 π.μ. 0 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή